Cloud, hybride & traditionele on-site infrastructuur.

Voorbereid op de snelheid waarmee IT verandert.

EFFICiëNT EENVOUDIG
BETROUWBAAR
TOTAALOPLOSSINGEN

EFFICIëNT EN EENVOUDIG

Makkelijk schalen, minder kwetsbaar en grip op je kosten. Complexe IT
maken wij efficiënt en eenvoudig.

cloud infrastructuur

Zorgeloos gebruik maken van de werkplek en automatisch voldoen aan alle vereisten met een cloud datacenter. Flexibel, schaalbaar en beschikbaar. Voor de werkplek en de achterliggende systemen.

Hybride infrastructuur
Voor infrastructuur elementen die niet verplaatst kunnen of mogen worden.

Azure Virtual Desktop & Microsoft365
De moderne werkplek met een centrale en een gepersonaliseerde werkplek.

restore (back-up)

Met onze op Veeam gebaseerde back-up dienst voldoet u aan de 3-2-1-regel. Volgens de 3-2-1-regel moet je drie kopieën van jouw gegevens bewaren op twee typen opslag, waarbij één kopie offsite wordt bewaard.

Hoe het werkt
Oranje IT verzorgt en beheerd de back-up van jouw gegevens (en servers). We zorgen dat er een back-up is van uw data bij u op locatie. Evenals de synchronisatie van deze back-up naar de cloudopslag van Oranje IT.

Deze oplossing is met name ontwikkeld voor het MKB en heeft een relatief geringe investering nodig om deze zaken snel en goed op orde te krijgen.

Endpoint management

Endpoint management is een vereiste in de keten van informatiebeveiliging en apparatuur inzichtelijkheid binnen uw organisatie.

Behoud overzicht
Oranje IT houdt uw werkplekken helder in zicht middels onze endpoint management oplossingen. Voor de inzichtelijkheid en beveiliging van uw fysieke werkplekken levert Oranje IT verschillende oplossingen gebaseerd op Microsoft Intune. Dit in combinatie met onze beveiligingsoplossingen levert u de zekerheid op dat uw werkplekken inzichtelijk en beschermd zijn.

monitoring

Meer voorspelbaarheid in mogelijke verstoringen en toekomstige investeringen.

Meer controllen
Het monitoren van al jouw servers, eventueel aangevuld met firewalls, routers, switches en fysieke werkplekken stelt je in staat, naast proactief te kunnen handelen bij storingen, toekomstige op- of afschalingen beter in te plannen.

Dit doen wij op basis van een agent installatie op het device. In het geval van netwerkapparatuur doen wij dit voornamelijk op basis van SNMP (agentless). Welke gegevens monitoren zij o.a.: beschikbaarheid van het device, CPU/geheugen/disk capaciteit, meldingen van “imminent failures”, etc.

Maandelijkse rapportages
Dit alles gecombineerd in maandelijkse rapportages geven je het juiste inzicht in de performance, beschikbaarheid en ontwikkeling van uw omgeving.

(wireless) networking

Een stabiele verbinding voor jouw werkplek. Ook voor de netwerkcomponenten op locatie biedt Oranje IT de juiste betrouwbare oplossingen voor jouw draadloos en bedraad netwerk. Onze oplossingen hierin zijn veelal gebaseerd op Juniper en Watchguard.

security

Een veilige omgeving voor jouw bedrijf kritische gegevens is in deze tijd een absolute must!

Voor het beveiligen van uw omgeving, werkplekken en informatie heeft Oranje IT verschillende oplossingen uitgewerkt. Deze oplossingen zijn allen op maat te integreren binnen jouw IT infrastructuur.

Hierbij is te denken aan:

2-Factor authenticatie
Onmisbaar in deze tijd is de mogelijkheid om te toetsen of de toegang tot jouw omgeving of centrale werkplek echt door de juiste persoon gedaan wordt. Met de ervaring van Oranje IT op dit gebied hebben wij een oplossing gebouwd rondom de software van ESET Secure Authentication.

Antivirus
Bescherming tegen computervirussen. Ieder endpoint device, ongeacht of dit een server of client besturingssysteem is dient beschermd te zijn. Onze antivirus dienst is gebaseerd op het Bitdefender product. Binnen Bitdefender worden onderdelen geactiveerd als: firewall met inbraakdetectie, geavanceerde anti-exploit, proces monitoring, inhoudscontrole, apparaatbeheer & webfiltering.

Patch Management
Bescherming tegen “software lekken”. Middels het gebruik van de patch management module van Bitdefender krijg je inzichtelijkheid en ook de oplossing voor patchmanagement voor alle devices, ongeacht of dit een server of client besturingssysteem is.

Mailfilter
Veilig mailen door onze cloud emailfilter. Deze mailfilter controleert binnenkomende e-mail op spam, spoofing en virussen. Het filter maakt gebruik van diverse technieken waardoor een spamdetectiegraad van meer dan 99,9% wordt gerealiseerd, vaak zonder valse positieven. Blijkt na scannen dat de mail legitiem en “clean” is, dan wordt de e-mail afgeleverd op jouw mailserver. Onze mailfilter dienst is gebaseerd op het SpamTitan product.

producten & licenties

Wij bieden alle benodigde hardware en software voor jouw IT omgeving. Deze mogelijkheid biedt u de kans om voor uw projecten gebruik te maken van single window shopping. Zo krijg je de optimale afstemming voor de uitvoer van de projecten.

Voordelig
Met al onze partners kan Oranje IT je alle benodigde producten voordelig aanbieden.

Detachering

Direct beschikbaar

Ervaren IT-specialisten en engineers die direct beschikbaar zijn om je organisatie helpen.

Voor ondersteuning van jouw beheerorganisatie voor bijvoorbeeld het wegwerken van achterstanden, extra ondersteuning bij de uitvoering van projecten onder uw toezicht, of vervanging bij langdurige ziekte van jouw eigen personeel, biedt Oranje IT de juiste medewerkers aan om deze vraag door middel van detachering op te kunnen lossen.

consultancy & projecten

van ontwerp tot
oplevering

Hulp nodig bij het ontwerp van een nieuwe IT-infrastructuur of het uitvoeren van een migratie?

Voor advies over jouw huidige of ontwerp van jouw nieuwe IT (cloud) infrastructuur staan de IT-architecten & specialisten van Oranje IT klaar om je te ondersteunen in de gewenste oplossingen en het uitwerken van technisch ontwerp en planning hierin.

Ook voor de uitvoering van projecten en migraties staan onze ervaren IT-specialisten en engineers klaar om jouw projecten tot een goed einde te brengen.

Oranje IT is in staat deze projecten van ontwerp tot aan oplevering voor u uit te voeren, dan wel te ondersteunen.

Ontdek hoe rustgevend It-infrastructuur kan zijn

Wij maken complexe IT maken wij efficiënt en eenvoudig.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.