SAMEN BOUWEN AAN TECHNIEK

Met plezier en passie maken wij complexe IT efficiënt en eenvoudig.

samen doen,
Samen groeien.

De kernwaarden van Oranje IT zijn zorgzaamheid, daadkracht en passie. Met oog op kwaliteit, transparantie en betrokkenheid. Voor onze mensen en onze klanten.

Daad bij het wood
Flexibel, proactief en met realistische doelstellingen.
DE JUISTE BALANS
Tussen vooruitgang en veiligheid. Tussen werk en privé. Tussen snelheid en geduld.
Liefde voor IT en mensen
Werken met IT en met mensen. Beiden worden met zorg en aandacht behandeld.
KERN

Infrastructurele
IT-kennis

Oranje IT biedt infrastructurele IT-kennis aan binnen de bouw en techniek, offshore en de zorg. Op basis van projecten, managed services en detachering.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN
ORANJE IT

SINDS 2018

Opgericht in 2018 met een grote dosis aan operationele kennis. Kenmerkend is de strategie. Passie, daadkracht en zorgzaamheid centraal stellen. Dit uit zich door een gedegen groei middels focus op de ontwikkeling van opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. De kracht van de combinatie.

ORANJE GROEP

partner van de oranjegroep

Sinds 20 september 1999 is de oranjegroep bezig met het verbinden van de juiste crafters met de juiste partners. Om uiteindelijk samen te bouwen aan de allermooiste projecten en op de mooiste locaties in heel Europa. In de bouw, elektrotechniek & instrumentatie, werktuigbouwkunde, steigerbouw, isolatie, coating en in de energietransitie.

Binnen het Oranje-imperium spreken we allemaal dezelfde taal: de taal van de passie voor je vak. Ondersteund door de Oranjegroep opende wij in 2018 de Oranje IT deuren.

Stichting normering arbeid

Keurmerken & Certificeringen

Oranje IT is aangesloten bij Stichting Normering Arbeid en in het bezit van de NEN 4400-1. Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is een transparante norm voor de uitzendbranche en (onder)aannemers van werk, ondergebracht in een onafhankelijke stichting.

Het SNA-keurmerk is gebaseerd op de nationale norm, NEN 4400. Het doel van het keurmerk is het kaf van het koren te scheiden en de risico’s van opdrachtgevers en inleners op verhaal en boetes door o.a. de Belastingdienst en Inspectie SZW te beperken, de zo genoemde inleners- en ketenaansprakelijkheid.

ISO 27001

We zijn trots om aan te kondigen dat we nu ISO 27001:2022 gecertificeerd zijn. Deze certificering onderstreept onze toewijding aan het waarborgen van de hoogste normen van informatiebeveiliging.

ISO 27001:2022 is de nieuwste internationale norm voor informatiebeveiligingsbeheer, met een sterke focus op risicomanagement en flexibiliteit in de implementatie. Het biedt richtlijnen voor het beheren van beveiligingsrisico’s verbonden aan opkomende technologieën zoals cloud computing en IoT. Door deze certificering tonen we aan dat we de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw informatie serieus nemen en dat uw vertrouwen onze prioriteit is.

erkend leerbedrijf

Ontdek de wereld van IT bij Oranje IT! We bieden een prettige leerplek voor Expert IT Systems and Devices. Door samen te werken met ons krijg je de kans om te leren in de praktijk. Het is een win-win situatie: Jij ontwikkelt je vaardigheden en wij leren weer van jou meegebrachte kennis op je opleiding.

ONZE PARTNERS

Het beste van het beste

Oranje IT maakt ook gebruik van kennis en kunde buiten zijn eigen organisatie. Hiernaast een aantal voorbeelden.

Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen
Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.