Nieuws

Werkplekken voor medewerkers: goed regelen door uitbesteden

Zorgen dat een nieuwe medewerker een computer heeft en echt aan de slag kan. Flexplekken inregelen… Bij een werkplek komt meer kijken dan een apparaat. Zeker bij doe-bedrijven in de bouw, industrie, werkplaatsen of grafimedia. Jouw medewerkers moeten volledig thuis en op de productie- of kantoorlocatie kunnen werken. Up-to-date applicaties, toegang tot de juiste systemen, processen en data, beveiliging van ieder device en back-up zijn cruciaal.

Oranje IT regelt alles

Het kost meer tijd dan je denkt. En als het niet goed is geregeld kost het VEEL frustratie en productiviteitsverlies. Bestellingen die niet gedaan kunnen worden, facturen naar klanten waar geen zicht op is, planningen die uitlopen. Oranje IT regelt alles rondom de werkplek, volgens de nieuwste standaarden EN de afspraken die horen bij een bedrijf als dat van jou.

Alle werkplekken en achterliggende systemen moeten natuurlijk altijd beschikbaar en werkbaar zijn. Met onze publieke Clouddatacenter architectuur bieden we hiervoor flexibiliteit, schaalbaarheid en een hoge mate van beschikbaarheid. Wij lopen hierin voorop, met een pragmatische kijk op passende oplossingen voor jouw business. Wij maken gebruik van het Microsoft Azure platform (een van de meest schaalbare oplossingen in de markt), waarin we de nieuwste werkplektoepassingen hebbengebouwd.

Jij hoeft niks te doen, alleen de werkplek ontvangen, aanzetten, en aan de slag! Wij regelen de rest. Zodat jouw team ongestoord, en dus lekker kan (samen)werken voor je klanten, projecten en jouw organisatie.

Werkplekken in de Cloud, op locatie en hybride

Gegevens of applicaties die niet naar de Cloud kunnen of mogen, regelen we hybride, dus op een eigen locatie en in de publieke Cloud. Zodat alles naadloos bereikbaar en veilig is. Heeft u bijvoorbeeld een lokale, specifieke productie-omgeving, die veel van de netwerkcapaciteit vraagt? Dan combineren we die met een efficiënte Cloud voor de ‘standaard’ kantoorautomatisering.  Robuust, betrouwbaar en schaalbaar zodat systemen en mensen lekker kunnen (door)werken.

Een vrijblijvende demo

Wil je een demo van onze werkplekken en Cloud-omgeving? Of wil je meer over de kosten weten? Plan een vrijblijvende afspraak met onze technisch directeur.

Deel dit artikel
Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.