Project Services

about-image

Consultancy & Projecten

Voor advies over uw huidige of ontwerp van uw nieuwe IT (cloud) infrastructuur staan de IT architecten & specialisten van Oranje IT klaar om u te ondersteunen in de gewenste oplossingen en het uitwerken van technisch ontwerp en planning hierin.

Ook voor de uitvoering van projecten en migraties staan onze ervaren IT specialisten en engineers klaar om uw projecten tot een goed einde te brengen.

Oranje IT is in staat deze projecten van ontwerp tot aan oplevering voor u uit te voeren, dan wel te ondersteunen.

Detachering

Voor ondersteuning van uw beheerorganisatie voor bijvoorbeeld het werkwerken van achterstanden, extra ondersteuning bij de uitvoering van projecten onder uw toezicht, of vervanging bij langdurige ziekte van uw eigen personeel, bied Oranje IT de juiste medewerkers aan om deze vraag door middel van detachering op te kunnen lossen.

about-image

Werken aan mooie project

Hier vind je onze mensen

Damen Erasmus MC Gemeente Oosterhout Hilti Kamer van Koophandel Kloosterboer Albron Autoriteit Consument & Markt Enexis Focus Cura Franciscus Fujitsu Mourik NCOI Oranjegroep Philips Healthcare RID Saxion Sligro SZW Unit4 Van Oord Vopak VPFS

Meer weten over onze aanpak van IT-projecten?

We staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking of een second opinion. Via de telefoon, online of op kantoor met een kop koffie.

In wil vrijblijvend kennismaken